Pingvin Rugby Club
Pingvins nyförvärv inför säsongen del 2
2018-03-22 17:45
Nu dags för nästa presentation inför säsongen. Matthew yngre bror kommer till oss i Pingvin. En spännande ung spelare som kommer att skärpa till konkurrensen i backlinjen!
Hans egen presentation:

My name is Andrew Keane, I am 21 years old and have been playing rugby since I was 5 year old. I have played for Instonians  rfc throughout my playing career and have won Qualifying League 1. 

I was lucky enough to play for Pingvin last year for a match while going over to visit my brother.

Im extremely excited about the upcoming season and hope to help bring much success throughout the year.
Rapport från Erik
2018-03-22 10:36
Erik Johnsson är just nu i England för lite extra träning och matcher inför säsongen. Så här skriver han själv:
Jag ville få lite mer träning än den jag får hemma. Jag hade planerat att åka till Nordirland tillsammans med Irländarna som var över hos oss under förra säsongen men lyckades aldrig få något boende. Tillslut fick jag chansen att spela och träna i Hayle, Cornwall i England. Jag fick mycket hjälp av Mark från Seniorlaget och hans vän Rupert som spelar i Cornish Pirates i Championship, och även av Pingvins framtid. Jag tränar nu med Hayle RFC två gånger i veckan och ska troligen spela en match varje helg från nu tills säsongen där hemma börjar, då jag kommer hem redo för Allsvenskan 2018
Evenemangsansvarig sökes!
2018-03-22 08:21
Pingvin RC söker en Hemmamatch/Evenemangs General!

Vi söker någon som kan ansvara för och samordna för våra hemmamatcher och evenemang.
Personen skall samordna och se till så de olika ansvariga är förberedda och att det finns personer utsedda på alla ställen där det behövs.

Det kommer att innebära att man är på plats ca 2-3h innan match och är med i förberedelserna dvs fördelar arbetet. Ser till så alla är på plats och gör vad de skall. Generalen övervakar evenemanget och ser till så alla sköter de som de skall under matchen och efter match se till så alla vet vad som skall göras och att undanplockning sker. För att lösa uppgiften behöver man kommunicera både i mail och i verkligheten. Mycket av arbetet är att se till så det finns frivilliga på de ställena vi behöver i god tid innan evenemanget.

Låter det roligt och intressant ta då kontakt med styrelsen@pingvin.nu
Rosslyn Park med F18
2018-03-22 06:13
Elise Berndtson och Felicia Holmgren är i London för att spela träningsturnerlng med svenska F18 laget. Rosslyn park school tournament är världens största skolrugbyturnering och vi önskar det svenska laget lycka till. 
Vi säljer Sverigelotten!
2018-03-21 12:54

Nu hittar ni Sverigelotten på Pingvin Rugby Club.

För endast 25kr per lott och  med chans att vinna upp till 25 miljoner kronor så

stödjer ni samtidigt Pingvin.

Fråga i baren och shoppen efter Sverigelotten!

Nyhet i shoppen!
2018-03-20 20:16
Årets första nyhet i shoppen är nu på plats!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..