Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pingvin Rugby Club
Summer Camp!
2019-05-24 15:02
Summer Camp !
Pingvin Youth Summer Camp kommer att köras från 8 juli till 12 juli, 9:00 till 15:00 dagligen, men lägret avslutas klockan 12 den sista dagen. Veckan kommer att fyllas med roliga lekar, rugby färdigheter och aktiviteter för alla berörda barn. Lägret är inte bara öppet för medlemmar i Pingvin Rugby Club, så om du eller ditt barn är intresserade av att prova rugby, kommer lägret att erbjuda ett roligt sätt att se vad sporten handlar om, men det blir också en chans att träffa några nya vänner.

Kostnaden för lägret för veckan är 500 kr. detta inkluderar Lunch dagligen.

För att anmäla ditt barn till rugbylägret eller om du har några frågor. Vänligen maila vår Ungdomsansvarige Karl Savimaki på ungdomsansvarig@pingvin.nu.
Stötta din spelare och klubb!
2019-05-21 12:17
Nu erbjuder vi företag eller privatpersoner att sponsra sin favoritspelare och sin favoritklubb!

För 1500:- per år så finns man med som personlig sponsor på hemsidan under lagets sida och i matchprogram. Vi kommer naturligtvis också att erbjuda finfina fototillfällen med er sponsrade spelare.

Först ut är herrarna men naturligtvis kommer damerna också snart att publiceras.

Herrarna kan ni se om ni väljer Senior i toppen av hemsidan och sedan 1st XV på deras sida väljer man truppen så kan man se spelarna där med lite info och där kommer vi också att lägga upp logga mm från sponsorn! direktlänk http://www.pingvin.nu/sida/?ID=261494

Vill ni sponsra en eller flera spelare så ta antingen kontakt med spelaren eller skicka ert intresse till herrar@pingvin.nu. Först till kvarn.....


Sweden 7s Rugby Series - dam Kval Mitt-Syd
2019-05-18 18:42
Pingvin damer spelade deras 3: omgång i 7manna.

I Göteborg blev det 3 vinster och en förlust.

Första 2 matcherna var en bra varming up efter damernas 3 timmers bussresa. Dom lyckades bra mot Lugi (Lund) men tappade koncentration mot Göteborg som enkelt utnyttjade pingvinets misstag.

Pingvin RC - Lugi   32-00
Göteborg - Pingvin RC 19-21

Sen var det dags till Sverige mästaren. Vänersborg är ett välutbildat lag som gör få misstag av sig själv och är snabbt att attackera. Och med en Pingvinare på bänken för 2 minuter, var dem för tuffa. Slut resultatet blev:

Vänersborg - Pingvin RC 20-12

Nu spelades Pingvin tjejer om 3:plats mot våra "grannen" från Malmö.
Båda lag känner varandra bra och det är svårt att överraskar. Pingvin damerna kämpar som om de redan  spelafe i SM final och det visades på planen. Allt funkades och det visades i resultatet:

Pingvin RC - Malmö RC 17-7

Nästa omgång bli i Lund nästa veckan kl 13:00
Herrmatchen inställd!
2019-05-17 06:44
Lördagens Hemmapremiär är inställd då Södertälje lämnat walk over.

Pingvin beklagar verkligen detta. Vi hoppas på förståelse för det inträffade och ser med glädje fram emot vår nästa hemmamatch den 8/6 mot Exiles.

Seniorlaget kommer fortfarande att vara på plats för lite egen träning och för att hjälpa de minsta i minis U4/U6 som kommer att träna kl 12. Klubben kommer att vara öppen under lördagen för de som vill komma förbi.
Hemmapremiär för herrarna!
2019-05-14 11:03
På Lördag spelar Herrarna sin första hemmamatch i Allsvenskan då de möter Södertälje, Avspark kl 15:00. Men redan innan händer det  roliga saker
kl 12-13 tränar våra minsta U4/U6 Minis de välkomnar alla 3-6 åringar att prova på att vara med i denna prova på träning!
i Halvlek kommer det även att spelas en snabb och enkel touchmatch.
Grill, shop och bar kommer naturligtvis att vara öppna!
Distrikt Mästerskap
2019-05-13 12:58

Förra söndagen spelades DM mellan Skåneklubbarna med Helsingborg som värdklubb.

Pingvins herrar vann samtliga matcher och blev DM-mästare medan damerna vann de två gruppmatcherna, men förlorade finalen med bara ett försök och fick därmed nöja sig med DM-silver.


Resultat damerna: 
PRC-Malmö 39-0
PRC-Lugi 34-0
Final:
PRC-Malmö 12-17


Resultat herrarna:
PRC-LUGI 52-0
PRC- Malmö 33-0

Nyheter från våra grupper