Pingvin Rugby Club
Många bäckar små . . .
2018-05-21 09:49

Förutom att bli stödmedlemmar kan ni mer eller mindre kostnadsfritt stödja vår verksamhet, ett stort tack för allt ert stöd!

https://app.box.com/file/129324300875


RugbyLördag
2018-05-17 13:56
På Lördag blir det RugbyLördag!

15:00 är det avspark för årets andra Allsvenska match Pingvin möter Nykomlingen Göteborg på Pilevallen. Inträdet öppnar 13:00. 100:- (Under 18 år gratis) Som vanligt är bar, grill och shop öppet.
Vårt nya Lotteri där man köper minirugbybollar som man kastar i ett traktordäck kommer naturligtvis att ske med massor av fina priser! köp era bollar innan match och kasta dem i däcket i halvtid och förhoppningsvis hämta era fina priser efter matchen :)

17:00 är det avspark för en vänskapsmatch mellan Pingvins B-lag och Rostock som tagit sig över havet för en liten fin försommar Tour.

Under dagen finns dels Hönsinge Hantwerksbryggeri på plats och pratar öl och hjälper till med serveringen men också Action och Trend från Skurup som visar upp BLKs sortiment(Vår klubbprofil) där naturligtvis även beställningar och provning kan ske!

Sol och värme beställt! Vi ses väl på Lördag på Pilevallen!
Nu lanseras Pingvin Academy!
2018-05-14 20:54
Pingvin Academy vänder sig till Pingvin spelare mellan 16 år och 20 år som vill utvecklas och satsa på rugbyn.

Vad är Pingvin Academy?
I Pingvin Academy får spelaren personlig träning 1-2 ggr/vecka och en individuell utvecklingsplan för rugbyn och en plan för sin Fysträning. Den personliga träningen går ut på att stärka rugbysidan.
Utvecklingsplan för rugbyn kommer att tas fram av en grupp inom Pingvins ledning.
Fysträning tas fram av ovanståendegrupp men ev. också av separat fystränare.

Som motprestation för spelaren att få vara med i Pingvin Academy så skriver man ett kontrakt med Pingvin där man binder sig på följande punkter
- att vara på så många ordinarie träningar som möjligt(minimum 80% under ett år) 
- att man följer sina träningsprogram och har personlig träning varje vecka.
- att man är tillgänglig för samtliga B och A lagsmatcher under säsongen (speciella saker kan alltid hända men kan man inte så måste detta föras i en dialog med Seniorledningen)
- Att man följer pingvins antidopingarbete och skriver under antidopingkontrakt.
- Att man genomför egen träning även utanför ordinarie säsong.

Varje månad följer gruppen upp utveckling och prestationer för att ev kunna anpassa träningen mer eller ändra saker. Och följer man inte ovanstående dras academyträningen in.

Låter detta intressant? Du som är Pingvinspelare mellan 16 och 20 år och vill satsa mer på rugbyn, skicka din anmälan till ordforande@pingvin.nu

Helsingborg - Pingvin B
2018-05-13 19:28
Idag var B-laget i Helsingborg för andra seriematchen. Ett duktigt och erfaret Helsingborg tog matchen i sina händer och släppte aldrig greppet.
Idag var det tufft för vårt B-lag mot Helsingborg. Vi skickade ett väldigt ungt och ganska oerfaret lag till Helsingborg och det sken igenom framför allt i andra halvlek när vi fick lite skador och bänken var ganska tunn. Men de som spelade gjorde en kämpa insats och försökte verkligen spela på under hela matchen. Stort tack till alla spelare för en hjälteinsats!

Rugbyskola i Sommar!
2018-05-11 20:32
Anmäl er nu!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..