SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pingvin Rugby Club

Nya Arenaområdet
2022-06-28 15:30

Idag kom följande mail från kommunen till föreningarna runt Köpingeområdet:

 

Hej! 

 

Som kultur- och fritidsförvaltningen tidigare informerat om planerade kommunen i våras för att testa en ny metod för anläggning av naturgräs på Köpingeplanen och den nya rugbyplanen i samma område. Under upphandlingen visade det sig att det inte kom in några anbud som matchade kraven som kommunen ställt. 

 

Därför tar kommunen nu ett omtag kring båda planerna. På Köpingeplanen kommer underlaget, som nått sin tekniska livslängd, att ersättas med nytt konstgräs. På den nya rugbyplanen anläggs en traditionell naturgräsplan. 

Nya upphandlingar kommer att publiceras och enligt den preliminära tidplanen ska arbetet med rugbyanläggningen kunna påbörjas tidigt i höst och arbetet med konstgräsplanen efter vintersäsongen. Målsättningen är att båda anläggningarna ska vara klara och tillgängliga för träning och match efter sommaren 2023. 

 

Berörda föreningar kommer att bjudas in till samtal för gemensam planering för tillfälliga lösningar och alternativa träningsplatser under tiden som arbetet pågår. 

Om du har frågor kontakta kommunen via e-post kulturfritid@trelleborg.se.  

 

Med vänlig hälsning

Kultur- och fritidsförvaltningen

Trelleborgs kommun

Följ fortsatta spänningen i Superallsvenskan
2022-06-03 13:00
Följ fortsatta spänningen i Superallsvenskan
 
Superallsvenskan går imorgon in i tredje omgången och hittills har alla rugbysupportrar i Sverige bjudits på täta matcher och bra spel. 
Sthlm Exiles har inlett med två raka segrar och imorgon väntar bortamatch mot NRK Trojan som är i behov av poäng och inte kommer vika ner sig i första taget hemma på klassiska Bollspelaren. För Enköping väntar en bortaresa till Trelleborg där Pingvin står för motståndet, en jämn match att vänta där.
Du har väl inte missat att du kan se samtliga matcher från Superallsvenskan på Superallsvenskan Play? Ta del av matcherna som PPV eller genom att köpa ett säsongskort där du kan välja att stödja ditt favoritlag!
 
Dags för andra omgången på Superallsvenskan Play!
2022-05-27 13:00

Efter två jämna premiärmatcher förra helgen så går imorgon nästa omgång av Superallsvenskan av stapeln. Spännande matcher väntar när Pingvin tar emot Sthlm Exiles hemma och Enköping gästas av Trojan från Norrköping. Det är viktiga poäng på spel redan tidigt på säsongen.

 

Samtliga matcher, både live och i repris, ser du självklart på Superallsvenskan Play www.staylive.io/superallsvenskanplay

 

Du får tillgång till matcherna genom antingen PPV eller genom att köpa ett säsongskort där du även har möjlighet att stödja ditt favoritlag ekonomisk!

 

Tillsammans bygger vi svensk rugby starkare!

 

Pingvin växer och söker barn och ungdomsledare.
2022-05-23 14:07

Vi får in nya barn och ungdomar som vill prova på rugby vilket är väldigt glädjande. Nu behöver vi dock hitta fler tränare, lagledare och hjälpredor!

 

Skulle du vara intresserad av att hjälpa till som tränare, lagledare eller hjälpreda till något av våra barn och ungdomslag så ta kontakt med vår ungdomsansvariga Karl Savimaki.

 

Kan du rugby så det naturligtvis toppen men det krävs inte några förkunskaper, vi utbildar er vid behov :)

 

ungdomsansvarig@pingvin.nu

Premiär för Superallsvenskan Play!
2022-05-20 13:00

Nu kan du se alla matcher i Superallsvenskan på herrsidan på Superallsvenskan Play, https://www.staylive.io/superallsvenskanplay 

 

Förbundet tar tillsammans med klubbarna nästa steg mot att öka intresset kring rugby och förenkla för supportrarna att följa och stödja sina favoritlag!

 

På Superallsvenskan Play ser du alla matcher under säsongen, du kan välja att få tillgång via PPV eller genom att köpa ett säsongskort. 

 

Du har möjlighet att stödja just ditt favoritlag ekonomiskt genom att välja klubben när du köper ditt säsongskort!

 

Tillsammans bygger vi svensk rugby starkare.

Mixed Ability Rugby
2022-05-13 11:18

Nu drar Pingvin igång med sin satsning på Mixed Ability Rugby!

 

Tisdagen den 17/5 finns vi på Parasportdagen mellan 10-15 för att visa rugby och sen på Söndagen den 22/5 startar vi våra träningar mellan kl 13-14. Vi kommer att vara på gräsplanerna söder om söderslättshallen.

 

Mixed Ability Rugby är rugby för personer med funktionsnedsättning där man spelar blandat med de som inte har någon nedsättning. Vill man läsa mer så finns det en jättebra sida på engelska. https://www.mixedabilitysports.org/what-is-mixed-ability-rugby/

 

Varmt välkomna till alla som vill vara med i ett socialt och skoj lag.

Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra grupper
U8, 07/10 14:31 
U10, 04/10 20:46 
U14, 04/10 20:38 
Minis (U4-U6), 04/10 16:49 
Dam, 16/09 10:03